Tići NK DOŠK-a osvojili treće mjesto u Danilu

- 4. lipnja 2018.

DOŠK-ovi tići osvojili su treće mjesto na jakom turniru u Danilu. Ove godine su sudjelovali Dinamo Zagreb, Šibenik, Solin, Split, Dinara, Vodice, ŠN Joso Bego, OSK Otok, Omladinac Vranjić, Sjever Split, Dalmatinac i NK DOŠK.

Turnir u Danilu je prvi takve vrste u Hrvatskoj koji okuplja najmlađe nogometaše.

Turnir je prvenstveno obilježila fair-play igra dječaka, pa tako nije podijeljen ni jedan žuti karton tokom cijelog turnira. U pregršt atraktivnih poteza, uigranih akcija i krasnih zgoditaka uživala su djeca, roditelji i prijatelji nogometa iz županije i šire.

Iako su polufinalisti zasluženo ostvarili svoje plasmane, treneri i gledatelji složili su se da su sve ekipe bile podjednake kvalitete, čemu svjedoče i tijesne pobjede u skupinama i u daljnjim fazama.

Jedan od onih čiji su počeci nogometne karijere bili upravo u Danilu je hrvatski reprezentativac Dominik Livaković, koji je proglašen najboljim golmanom u Danilu prije 13 godina u dresu NK Zadra. Upravo je Livaković ove godine osigurao nagrade i prigodne poklone za sve sudionike turnira (medalje i majice), dok je prošle godine to učinio Ivan Strinić.

  1. NK Solin
  2. HNK Šibenik
  3. NK DOŠK

Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian