Sveti Roko Drniš- u polufinalu okršaj Mirlović Polja i Torcide!

- 12. kolovoza 2014.

Malonogometni turnir Sveti Roko Drniš stigao je do same završnice. Sinoć smo saznali sve polufinaliste. Nakon što su to izborili Kadina Glavica pobjedom protiv Šrd Miljevaca 1 boljim izvođenjem šestereca, te Torcida Drniš koja je s 4:1 bila bolja od Župe Svetog Jure-Unešić u borbu za naslov otišli su i Moseć pobjedom 3:1 i Mirlović Polje pobijedivši 4:1 Svetog Franu Trbounje. Moseć je na krilima Josipa Eleza koji je zabio hat-trick smirio momke iz Promine iako su dosad igrali jako dobro u utakmici protiv branitelja naslova nisu imali pravu šansu za prolazak dalje.

FOTO: Nino Matić

Posljednji polufinalni okršaj donio je okršaj između Mirlović Polja i Sv. Frane Trbounje u kojem je favorit Mirlović Polje imao potpunu kontrolu nad utakmicom i Trbounje nije ozbiljnije zaprijetilo favoriziranim igračima Mirlović Polja.

U večerašnjim polufinalima igraju Kadina Glavica – Moseć i Torcida Drniš-Mirlović Polje. Drugo polufinale će ujedno biti repriza prošlogodišnjeg polufinala iz kojeg je Torcida Drniš izašla kao pobjednik. Pozivamo vas da i večeras napunite igralište za male sportove na Podvornici i uživate u polufinalnim okršajima na malonogometnom turniru Sveti Roko Drniš 2014.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background