Sve o agroturizmu naučite na besplatnom seminaru u Radoniću u Agroturizmu Kalpić

- 25. siječnja 2018.

Svi koji se bave ili se ubuduće misle baviti turizmom na drniškom području trebali bi se odazvati na besplatni dvodnevni seminar ‘Obrazovanje za turizam na seljačkim gospodarstvima i ruralni turizam’.

Organizatori su Turistička zajednica Šibensko-kninske županije i Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj „Klub članova Selo”.

Na seminaru bit će riječi o nastanku ruralnog turizma u europskim zemljama, situaciji u Hrvatskoj, potom o oblicima ruralnog turizma, kao i o zaštiti okoliša, kulturnoj i prirodnoj baštini. Bit će govora i o energetskoj učinkovitosti, poticanju korištenja obnovljivih izvora energije, o propisima iz turizma i ugostiteljstva, zakonima i pravilnicima.

Teme seminara su i ‘Uloga tradicije u oblikovanju ponude’ te ‘Kako organizirati 24 sata boravka gostiju na turističkom seoskom gospodarstvu’.

Drugog dana teme su vezane uz pravni okvir za registraciju i rad turističkih seljačkih gospodarstava, te za financijsko poslovanje i mogućnosti financiranja.

Seminar je prvenstveno namijenjen potencijalnim i registriranim OPG-ima, turističkim seljačkim gospodarstvima i poduzetnicima u ruralnim područjima i ruralnom turizmu, te svima onima koji rade na području ruralnog turizma. Održati će se 30. i 31. siječnja u Radoniću na Agroturizmu Kalpić.

Sudjelovanje treba potvrditi slanjem prijavnog obrasca do ponedjeljka, 29. siječnja na e-mail: info@klubselo.hr ili fax 01/ 231 4184 – pozivaju organizatori. Više informacija na stranicama Grada Drniša i drniške Turističke zajednice.

Seminar je besplatan, a polaznici će dobiti i Uvjerenje o sudjelovanju.

Program i prijavnicu možete pronaći na internet stranici Grada Drniša, na linku: Seminar o agroturizmu

kalpić


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian