Sudjelujte u radionici ‘Aktivni odmor u Drnišu’

- 25. kolovoza 2020.

U sklopu provedbe projekta Natura Drniš, pod nazivom: “Aktivni odmor u Drnišu” za subotu 29. kolovoza organizira se edukacija na biciklističkoj stazi na Promini i u Planinarskom domu.

Program se sastoji od bicikliranja po novouređenoj stazi na Promini s kraćim zaustavljanjima i interpretacijom prirodnih vrijednosti te osnovne obuke za slobodno penjanje.

Cilj radionice je promovirati potencijale razvoja sportsko-rekreacijskog turizma na širem području grada Drniša te potaknuti zajednicu za održivo korištenje vrijednih prirodnih resursa te posjetiteljske infrastrukture izgrađene unutar projekta „NATURA DRNIŠ – Održivi razvoj drniške prirodne baštine pod ekološkom mrežom Natura 2000“.

Organizatori radionice su Grad Drniš i tvrtka Motonautika-Luke d.o.o., a izvoditelji Planinarsko društvo „Promina“ i suradnici.

Sudionicima će biti na raspolaganju ukupno 5 električnih i 3 obična bicikla, a moguće je korištenje i vlastitog bicikla.

Zbog ograničenog broja obvezna je prijava za sudjelovanje koju je potrebno izvršiti na mail martina@ecoedumedia.eu, najkasnije do četvrtka, 27. kolovoza do 12,00 sati.

 


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian