Stožer CZ ŠKŽ daje preporuku poslodavcima da organiziraju rad od kuće, gdje je to moguće

- 17. ožujka 2021.

Zbog porasta broja novooboljelih osoba na području naše županije u proteklih nekoliko dana, načelnik Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije Darko Dukić održao je danas sastanak sa županom Goranom Paukom i užim sastavom Stožera.

Analizom aktualne situacije utvrđeno je kako na području naše županije nema žarišta, ali  je došlo do porasta broja oboljelih, te do povećanog broja oboljelih kojima je potrebno bolničko liječenje.

Do danas je u Šibensko-kninskoj županiji cijepljeno 7 500 ljudi, te će se cijepljenje nastaviti odvijati u ambulantama obiteljske medicine, kao i do sada.

Ako brojka novooboljelih u narednim danima ne počne padati, Stožer će donijeti nove, strože mjere za suzbijanje epidemije zarazne bolesti COVID-19.
Stoga je
iznimno važno pridržavati se svih propisanih epidemioloških mjera i uputa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, odnosno izbjegavati okupljanja i zadržavanje u zatvorenim prostorima u kojima boravi veći broj ljudi, redovito prati ili dezinficirati ruke, održavati propisani razmak te nositi zaštitnu masku.

Stožer civilne zaštite Šibensko-kninske županije apelira na građane da se ponašaju odgovorno kako bi zaštitili sebe i druge te kako bi se trend rasta broja novooboljelih što prije zaustavio.

Osim toga, Stožer CZ ŠKŽ daje preporuku poslodavcima da organiziraju rad od kuće, gdje je to moguće.


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian