Srednjoškolci iz Promine ponovno bez autobusnog prijevoza do škole

- 9. prosinca 2011.

Srednjoškolci s područja Općine Promina koji se školuju u drniškoj srednjoj školi Ivana Meštrovića ponovo su ostali bez prijevoza do škole. Od ovog tjedna 30-tak učenika s toga područja, zbog prekida prijevoza u školu voze roditelji ili djeca stopiraju.

Tako sve je još jednom vraćeno na početak. Naime Autoprijevoznik Čupić ponovo je prekinuo prijevoz za srednjoškolce jer tvrdi da mu je linija do Oklaja nerentabilna, unatoč tome što su Općina Promina i Šibensko-kninska županija potpisale ugovor o subvencioniranju djela mjesečne pokazne karte. Roditelji prominskih srednjoškolaca prosvjeduju i upozoravaju kako se sve prelama preko leđa njihove djece. Traže od mjerodavnih da žurno , prije kraja ovog polugodišta, končano riješe problem prijevoza srednjoškolaca na nerentabilnom linijama i stave ga u realne okvire.

Prominjani su uputili zahtjev za hitni sastanak predstavnika Županije, Grada Drniša i Općine Promina sa prijevozničkom kućom Čupić, kako bi od nove godine srednjoškolci imali siguran prijevoz do škole u Drnišu.

bus


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background