Sport povezao Drniš i Knin

- 27. lipnja 2014.

Povodom Dana državnosti održana je utrka Jedno srce dva grada. Utrku su organizirali Hvidra Drniš, Udruga 142-e brigade i Planinarsko društvo Promina.

Foto: DVD Drniš / PD Promina

Sudjelovalo je 7 trkača među kojima je bila i jedna žena. Polumaraton su trčali: Fredrik Levarda, Mate Džale, Milko Čakić, Nikola Perlić, Damir i Radmila Maksimović i Ivica Stipandžija. Stazu dugu 29 kilometara prošli su za 3 sata i 40 minuta. Start je bio u Drnišu a cilj na Trgu Ante Starčevića u Kninu. Kako nam je rekao jedan od sudionika utrke Nikola Perlić, vrijeme im je išlo na ruku, sve je prošlo u najboljem redu i svi su sretno stigli do cilja. Na startu utrke u Drnišu ispratio ih je i drniški gradonačelnik Josip Begonja a cijelo vrijeme utrke pratili su ih članovi PP Promina, Hvidre Drniš i Udruge 142 brigade.
Organizatori se nadaju da će ova utrka postati tradicija u povodu obilježavanja Dana Državnosti a i da posluži kao promocija ovoga sporta među mladima.
Organizatori se na kraju posebno zahvaljuju Gradu Drnišu, TZ Grada Drniša, Gradu Kninu i TZ Grada Knina te gospodinu Tomislavu Vlaiću na pomoći i potpori u organizaciji ove utrke.

Foto: DVD Drniš / PD Promina

Foto: DVD Drniš / PD Promina

Foto: DVD Drniš / PD Promina

Foto: DVD Drniš / PD Promina

Foto: DVD Drniš / PD Promina


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background