Šibensko kninska županija objavila javni poziv za prijedloge za nagrade i priznanja

- 16. veljače 2022.

Odbor za nagrade i priznanja Županijske skupštine objavio je poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu nagrada i priznanja Šibensko-kninske županije u 2022. godini.

Prijedloge mogu uputiti trgovačka društva, ustanove, političke stranke, druge organizacije ili udruge te građani najkasnije do 15. ožujka. Uz Nagradu Šibensko-kninske županije predlagati mogu kandidate za Grb, Plaketu i priznanjepočasnog građanina.

Inicijativa za dodjelu nagrade ili priznanja mora biti obrazložena i potkrijepljena te dostavljena na adresu Šibensko-kninska županija, Županijska skupština, Odbor za nagrade i priznanja, 22000 Šibenik, Trg Pavla Šubića I., broj 2., s naznakom ‘ZA NAGRADU ŽUPANIJE’, ili izravno u pisarnicu Županije, a ostali detalji vezani za podnošenje inicijative mogu se pronaći na webu županije.

Nagrade i priznanja laureatima će biti uručene na svečanoj sjednici Županijske skupštine u povodu 17. svibnja, Dana Šibensko-kninske županije.

https://www.sibensko-kninska-zupanija.hr/informacije/nagrade-i-priznanja/poziv-za-dodjelu-nagrada-i-priznanja-za-2022-godinu/2862.html

 


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian