Raspisan Javni poziv za predlaganje programa, projekata i manifestacija u područjima kulture i društvenih djelatnosti

- 30. siječnja 2020.

Do 21. veljače 2020. godine otvoren je Javni poziv za predlaganje programa, projekata i manifestacija u područjima kulture i društvenih djelatnosti koje provode udruge na području Grada Drniša za 2020. godinu.

Prijave se podnose u području kulture za financiranje ili sufinanciranje programa i projekata udruga u kulturi koji su od interesa za Grad Drniš, potom u području društvenih djelatnosti za financiranje ili sufinanciranje programskih djelatnosti udruga sudionika i stradalnika Domovinskog rata, te programi udruga koje skrbe o osobama s posebnim potrebama i humanitarno–karitativnih udruga. Mogu se javiti u udruge koje provode programe za promicanje i zaštitu ljudskih prava, programe za socijalno uključivanje i aktivno sudjelovanje mladih u društvu. Grad Drniš planira financirati i programe strukovnih udruga, programe udruga za zaštitu i očuvanje okoliša, čovjekova zdravlja i prirodne baštine te i drugih humanitarnih organizacija.

Korisnici koji su lani dobili financijsku potporu iz drniškog gradskog proračuna obavezni su priložiti izvješće o namjenski utrošenim sredstvima dobivenim u prethodnoj godini, ispunjeno na obrascu PROR – POT.

Prijedlozi se šalju preporučenom poštom ili u zatvorenoj omotnici predajom u pisarnici zaključno do 21. veljače do 14,00 sati.

Svi obrasci kao i upute o popunjavanju nalaze se na Internet stranici Grada Drniša.

FOTO: Drniš panorama – @Mario Sučić

 


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian