“Tajna bakinog tavana” u NK Drniš

- 21. listopada 2009.

Promocijom knjige ″Tajna bakinog tavana″ autorice Ane Bilić Narodna knjižnica Drniš danas je započela s obilježavanjem manifestacije ″Mjesec hrvatske knjige″ svrha koje je promicanje knjige i čitanja.

Promocija knjige "Tajna bakinog tavana"Manifestacija ”Mjesec hrvatske knjige” održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske a ove godine posvećena je Međunarodnoj godini astronomije.
”Mjesec hrvatske knjige” knjižnice u Hrvatskoj obilježavaju od 15. listopada do 15. studenoga a u tih mjesec dana najavljeno je više od 2000 događaja diljem zemlje.
O knjizi ″Tajne bakinog tavana″ danas je u Narodnoj knjižnici u Drnišu govorila sama autorica Ana Bilić a promociji su nazočili učenici osnovne škole Antuna Mihanovića Petropoljskog.
Mlada šibenska novinarka Ana Bilić istaknula je da je riječ o neobičnoj priči obične djevojčice koju je tajna tavana odvela daleko u svijet maštovitih bića. Knjiga je izašla u nakladi Matice Hrvatske, ogranak Šibenik, u 500 primjeraka. Napisana je za uzrast od 10 do 12 godina.
U pripremi su još dvije bajke iste autorice ‘Vitezovi rata’ i ‘Čuvar blaga’ a Ana Bilić trenutno piše četvrtu ‘Obećanje kapetana Strašnog’.

Promocija knjige "Tajna bakinog tavana"


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background