Prvosvibanjski piknik na Promini

- 30. travnja 2014.

I ove godine Turistička zajednica grada Drniša uz potporu Grada Drniša organizira tradicionalnu prvosvibanjsku proslavu Praznika rada i sv. Josipa Radnika na proplanku kod Planinarskog doma na Promini.

Plakat

Grad je za građane pripremio stotinu porcija graha koje će pripremiti dvojica kuhara drniškog hotela „Park”. Za pripremu utrošit će se oko 13 kg graha , kilogram kapule i mrkve, te pridodati uz začine i neizostavne domaće kobasice i panceta.

Zajednički objed započinje u 12 sati . Grah će građanima dijeliti i gradonačelnik Josip Begonja sa suradnicima.

Onima s više energije, ukoliko posluži vrijeme ,pripremljen je i teren za rekreaciju. Koje su mogućnosti, Josipa Čupić direktorica Turističke zajednice grada Drniša za Radio Drniš je kazala:

{play}audio/josipa_cupic_3004.mp3{/play}

U slučaju kiše , druženje je u samom planinarskom domu ,a preporuka je svim izletnicima da nose udobnu obuću, zalihe vode, da se zaštite od sunca, ali, obzirom na hirovito proljeće, i da pripreme zaštitu od kiše, poručila je J. Čupić.

Nakon Promine možete posjetiti i NP Krka . Sutra za Praznik rada svi stanovnici Šibensko-kninske županije imaju besplatan ulaz u Nacionalni park „Krka”. Svi sadržaji otvoreni su i na Roškom slapu koji će sutra za posjetitelje biti otvoren od 9 do 19 sati, a Skradinski buk od 8 do 20 sati gdje će Županija također dijeliti besplatno porcije graha. Ostali građani Republike Hrvatske moći će Park posjetiti po promotivnoj cijeni ulaznice od 20 kn po osobi. Djeca do 18 godina imaju besplatan ulaz.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background