Projekt izgradnje zgrade na Pazaru ide dalje – darovano zemljište i izabran projektant

- 10. studenoga 2020.

Grad Drniš i Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje sklopili su Ugovor o darovanju zemljišta na k.č. br. 2121, ukupne površine 3.638 m2 za izgradnju višestambene zgrade s osiguranom kompletnom infrastrukturom dostatnom za spajanje na komunalne priključke novoizgrađenog objekta.

Podsjećamo, u lipnju ove godine potpisan je sporazum o suradnji na izgradnji višestambene zgrade u Gradu Drnišu, a potpisali su ga državni tajnik Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje Nikola Mažar i gradonačelnik Grada Drniša Josip Begonja, u kojem se Grad obvezao Središnjem državnom uredu prenijeti u vlasništvo zemljište.

Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje objavio je 31. kolovoza u EOJN-u javnu nabavu za prikupljanje ponuda za izradu projektne dokumentacije za izgradnju višestambene zgrade u Drnišu na k.č. br. 2121 k.o. Drniš, te je 4. studenog 2020. godine i donesena odluka o odabiru najpovoljnije ponude.

Kao ekonomski najpovoljnija ponuda izabrana je ponuda tvrtke TRINAS PROJEKT d.o.o. iz Osijeka, a izabrani projektant je Ante Grubišić, mag.ing.aedif.

Svrha programa je stambeno zbrinjavanje na području Grada Drniša, a koje se provodi temeljem Zakona o stambenom zbrinjavanju na potpomognutim područjima, a koje ima za cilj poticanje naseljavanja i ostanka stanovnika.


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian