Potpisani ugovori o radu sa trideset žena na projektu ‘S vama smo’ Grada Drniša

- 11. travnja 2024.

Potpisani su ugovori o radu na projektu “S vama smo – pomoć starijim osobama i osobama s invaliditetom” između gradonačelnika Josipa Begonje i 30 žena, koje su se prijavile na Javni poziv Grada Drniša za zasnivanje radnog odnosa u sklopu projekta “S vama smo – pomoć starijim osobama i osobama s invaliditetom”.

Žene su započele sa radom 2. travnja 2024. godine. Zaposlene na određeno vrijeme u trajanju od 33 mjeseca, te će za to vrijeme pružati usluge potpore i podrške za 180 pripadnika ciljne skupine – sugrađana starijih od 65 godina i osoba sa invaliditetom.

Podsjetimo, projekt “S vama smo – pomoć starijim osobama i osobama s invaliditetom” provodi se temeljem ugovora potpisanog između Grada Drniša, Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Ugovor je dodijeljen temeljem Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Zaželi – prevencija institucionalizacije“ koji se financira sredstvima Europskog socijalnog fonda plus. Ukupna vrijednost  je 1.485.000 EUR a odobreno je 100%-no financiranje bespovratnim sredstvima.

 


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian