Pobjednik memorijalnog turnira Krunoslav Goreta – Kićo NK Mosor, DOŠK završio treći!

- 7. lipnja 2014.

NK Mosor iz Žrnovnice pobjednik je 2. memorijalnog turnira Krunoslav Goreta- Kićo koji se održao na drniškoj Podvornici. Igrala su djeca godista 2004. i mlađi. Mosor je u finalu pobjedio Solin 2:0.

Foto: Tome

Treće mjesto osvojila su djeca DOŠK-a koja su boljim izvođenjem kaznenih udaraca svladali Adriatic iz Splita. Nakon 24 minute igre bilo 2:2. Prije toga u polufinalu je Mosor bio bolji od Adriatica 2:1 a DOŠK je nakon 2:2 poražen od Adriatica. Posebno je napeta bila utakmica DOŠK-a i Solina a pratilo ju je i navijanje s tribina za obje ekipe.

Foto: Tome

Unatoč velikoj vrućini i suncu turnir je pratilo dosta gledatelja a svi sudionici su pohvalili organizaciju, sami turnir i svi su obećali doći i iduće godine. Izabrani su i najbolji igrač, strijelac i golman turnira. Najbolji igrač je Marko Đonlić (Mosor), najbolji strijelac je Ivan Glavaš (Mosor) dok je za najboljeg golmana proglašen Marko Žmire iz Solina. Nagrade najboljim momčadima i pojedincima podjelili su čelnici Nk DOŠK predsjednik Darko Ćevid, dopredsjednik Tomislav Pleadin i tajnik Ivica Dujić. Predsjednik zajednice sportova Grada Drniša Dario Lapić, vijećnik u Gradskom vijeću Grada Drniša Ivan Mihaljević, te brat pokojnog Krunoslava, Ante Goreta.

Na kraju ćemo spomenuti tko je sve nastupio za NK DOŠK. Bepo Šaran, Duje Cigić, Zvonimir Pervan, Duje Vranjković, Domagoj Mihaljević, Domagoj Begonja, Roko Vukušić, Matej Ćevid, Frane Bilić, Antonio Tarle, Marko Tomić, Petar Puljić i Josip Burečić. Trener tića NK DOŠK: Damir Sušić. Iz NK DOŠK najavljuju da će ovaj turnir iduće godine biti još jači i s puno više sudionika i nadaju se da će postati tradicionalan.

Foto: Tome


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background