Ovu subotu u Drnišu dvije kazališne predstave

- 29. lipnja 2017.

Nakon baletne predstave „Snjeguljica i sedam patuljaka” u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta ovaj vikend u Drniš stižu još dvije predstave.
Narodno pozorište Tuzla iz Bosne i Hercegovine u dvorani Ivana Meštrovića izvest će predstavu za djecu pod nazivom „Neka druga Pepeljuga”. Redatelj ove predstave je Midhat Kušljugić . U predstavi igraju: Alisa Brkić, Remira Osmanović, Enver Hasić, Željka Marinić, Edis Želić i drugi, autor glazbe je Denis Hadžić, dok scenografiju i kostimografiju potpisuje Mirela Hadžimustafić. Predstava će se održati u subotu s početkom u 12 sati.

Druga predstava „Zaboravi Hollywood” u izvedbi Teatra Gavran održat će se na ljetnoj pozornici caffe bara Woodstock.
Glavni junaci su profesionalni glumac i profesor na kazališnoj akademiji, te mladi kazališni amater koji već godinama pokušava položiti prijemni ispit i postati profesionalni glumac. Susret mentora i zanesenog učenika, zahvaljujući njihovim različitim karakterima, rezultirat će dramatičnim i komičnim sukobima. Režiju potpisuje Miroslav Međimorec, a glume Željko Königsknecht i Jakov Gavran. Početak je u 21 sat. U slučaju lošeg vremena predstava će se održati u dvorani Ivana Meštrovića.
Cijena ulaznice po predstavi iznosi 20 kuna.


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian