Otvoren poziv za predlaganje kandidata za Savjet mladih Grada Drniša

- 27. veljače 2017.

Gradsko vijeće Grada Drniša na svojoj sjednici održanoj 16. veljače donijelo je odluku o objavi Javnog poziva za predlaganje kandidata za izbor članova i zamjenika članova Savjeta mladih Grada Drniša.

Gradski savjet mladih je savjetodavno tijelo koje promiče i zagovara prava, potrebe i interese mladih u cilju njihovog sudjelovanja i odlučivanja o upravljanju javnim poslovima od interesa i značaja za mlade, aktivno uključivanje mladih u javni život te informiranje i savjetovanje mladih grada Drniša. U Savjet se biraju mladi koji u trenutku podnošenja kandidature imaju od petnaest do trideset godina života, imaju prebivalište ili boravište na području Grada Drniša. Savjet može imati 7 članova, a novoizabranim članovima mandat će trajati tri godine.

Predlagatelj je dužan uzeti u obzir kandidate koji svojim dosadašnjim radom uživaju ugled u društvu te se ističu moralnim, radnim i civilizacijskim vrijednostima.
Predlagatelj je dužan svoj prijedlog obrazložiti i u pisanom obliku ga dostaviti Komisiji za izbor i imenovanje Gradskog vijeća Grada Drniša, u roku od 20 dana od dana objave Javnog poziva.
Više informacija i potrebne obrasce zainteresirani mogu pronaći na internet stranici Grada Drniša.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background