Osnovan ogranak Hrvatskih laburista Grada Drniša

- 20. veljače 2013.

Održana je osnivačka skupština i osnovan ogranak Hrvatskih laburista – Stranke rada za područje grada Drniša.
Predsjednik Laburista Drniš je Mile Prpa, tajnik je Ante Vukušić a članovi izvršnog odbora Božena Kunac, Rajko Goreta i Velimir Radelić.

Na Osnivačkoj skupštini je bio prisutan i predsjednik županijske podružnice Predrag Kuvač koji je naglasio da je ovo peti ogranak u Šibensko-kninskoj županiji a da će ih ubrzo biti još novoosnovanih, jer baš kao u Drnišu, i u drugim gradovima i općinama dosta mladih i obrazovanih ljudi, koji imaju znanje i snagu da promjene naše društvo na bolje, učlanjuje se u Laburiste i spremno je raditi za dobrobit zajednice.

Na kraju osnivačke skupštine prisutnima se obratio novoizabrani predsjednik drniških Laburista Mile Prpa koji je zahvalio na ukazanom povjerenju, te je iznio plan rada ogranka od čega je glavni dio priprema za predstojeće lokalne izbore i povećanje broja članova.
Prpa je naglasio kako je ukazano povjerenje prihvatio kao obvezu da se na političkoj sceni bori i izbori za sve koji žive i žele živjeti od svog rada, a do danas su u gradu Drnišu od svih političkih opcija bili zaboravljeni i zanemarivani.
Osnivačkoj skupštini su prisustvovali i Laburisti iz Knina, među kojima i kandidat za gradonačelnika Knina, Marijo Blatančić.

laburisti


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian