Odlični rezultati karataša na karate kupu u Puli

- 26. svibnja 2009.

Članovi karate kluba “Drniš” postigli odlične rezultate na Međunarodnom karate kupu Jadrana održanom u Puli.

Prvi put nastupili su u ekipnom natjecanju u konkurenciji seniora i osvojili prvo mjesto. Uz jednog od najboljih hrvatskih karataša Ivana Zoričića, nastupili su Antonio Kulušić i Luka Čupić.
Ivan Zoričić nastupio je i u pojedinačnoj konkurenciji gdje je također bio najbolji i osvojio prvo mjesto. Luka Čupić nastupio je pojedinačno u konkurenciji juniora i pripalo mu je treće mjesto.
Na karate kupu u Puli nastupilo je oko 400 natjecatelja, a osim iz Hrvatske, sudjelovali su i karataši iz Italije, Slovenije, Češke i Bosne i Hercegovine.
Članovi karate kluba Drniš nastupit će 31. svibnja na Croatia Kupu u Zagrebu, a potom ih očekuje i jak međunarodni turnir u Sisku.
Predsjednik kluba i trener seniora Zoran Zoričić zadovoljan je nastupima drniških karataša u ovoj sezoni, a posebice uspjesima Ivana Zoričića, koji nažalost, iz objektivnih razloga, nije nastupio na Europskom prvenstvu u Zagrebu. Zoričić ističe kako u klubu trenutačno trenira 40-ak članova i vjeruje kako će i u novoj sezoni bilježiti velike uspjehe te tako dostojno predstavljati svoj klub i grad.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Nastavite čitati

Sljedeća objava

DOŠK – Pag 2:0


Prethodna objava

O vlakovima


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background