Nove eko radionice u organizaciji NP Krka

- 13. ožujka 2014.

Eko radionice „Znanjem do očuvanja” već tri godine za redom u Drnišu organizira Javna ustanova Nacionalni park Krka kako bi se osvijestila šira javnost o potrebi recikliranja već upotrjebljenih predmeta i materijala, te na taj način očuvala priroda. Katja Župan glasnogovornica JU NP Krka za Radio Drniš kazala je:

{play}audio/katja_zupan_1.mp3{/play}

Kreativne radionice i edukativna predavanja nastavljaju se i ove godine do konca ožujka osim u Drnišu i u Skradinu. Prva eko radionica održava se sutra 14. ožujka u 18 sati u ispostavi Nacionalnog parka Krka u Drnišu na Međunarodni dan rijeka.

Bit će to radionica izrade vlastitih sapuna od prirodnih i autohtonih materijala, kaže K. Župan:

{play}audio/katja_zupan_2.mp3{/play}

Narednog tjedna također u petak, 21. ožujka u 18 sati ,u Drnišu će se održati radionica izrade ogrlica od korištenih pamučnih majica reuse metodom, odnosno pronalaženjem nove uporabne vrijednosti odbačenih predmeta. Radionicu vodi Šibenčanka Danica Šarić. Zadnjeg vikenda u ožujku, u petak 28. ožujka , moći ćete naučiti kako se izrađuju tapete od starih pamučnih majica i svijećnjaci od ambalažnih limenki reuse metodom. Radionicu će voditi ekološka udruga Okea iz Rogoznice također s početkom u 18 sati.

NP Krka


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background