Nova 4. hrvatska nogometna liga

- 1. rujna 2009.

U Četvrtoj hrvatskoj nogometnoj ligi – Jug, podskupinu bi trebali sačinjavati klubovi iz Šibensko – kninske i Zadarske županije. Na pomolu je rješenje i liga bi u sezoni 2009/ 2010. trebala brojiti 14 klubova. Prema zadnjim informacijama u tom rangu bi se natjecalo osam klubova iz Zadarske i šest iz Šibensko – kninske županije.
Šibensko – kninsku županiju bi predstavljali drniški DOŠK, Vodice, Krka iz Lozovca, skradinski SOŠK, te prošlogodišnji članovi Županijske nogometne lige – Mladost iz Tribunja i Rudar iz Siverića.
Prvenstvo bi trebalo startati polovicom rujna.
Inače, igrači DOŠK-a pod vodstvom trenera Jurčevića pripremaju se za novu sezonu i već su odigrali više prijateljskih utakmica. Cilj je u novoj sezoni napraviti korak više u odnosu na prošlo prvenstvo. Kako saznajemo od predsjednika kluba Dragana Radeljaka, momčad je dobro kompletirana i u klubu su zadovoljni kako se radi na pripremama. Tijekom jeseni svečano će se obilježiti i 90 godina neprekidnog djelovanja nogometnog kluba DOŠK, a u planu je i objavljivanje monografije kluba.
Tijekom ljetne pauze DOŠK su napustili Vuković, Abramac i vratar Prolić, dok su novi igrači u klubu Sunko, braća Čota, te povratnik iz Rudara Eraković.

NK DOŠK

Četvrta nogometna liga starta 13. rujna

Četvrta hrvatska nogometna liga – Jug, podskupina Zadarske i Šibensko – kninske županije definitivno starta 13. rujna.
To je odlučeno na sastanku članova Nogometnog saveza Zadra i Šibenika s predstavnicima klubova.
U ligi će se natjecati 14 klubova. U prvom kolu igrači drniškog DOŠK-a gostuju kod momčadi Polače, dok će Rudar u Siveriću ugostiti ekipu Hrvatskog viteza iz Posedarja.


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Nastavite čitati

Sljedeća objava

Sitnice 24. put


Prethodna objava

Sitnice 23. put


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian