NK DOŠK održao prozivku, Tonći Bilić novi trener!

- 29. siječnja 2016.

Foto: Nino Matić

Prozivkom u klupskim prostorijama započele su pripreme nogometaša DOŠK-a za proljetni nastavak sezone u ŽNL. Prozivku je obavio novi trener Tonći Bilić koji je na mjestu trenera naslijedio Ivana Močića. Neki igrači su bili spriječeni odazvati se prvom okupljanju a neki su se priključili naknadno. Bilić je proteklih 8 godina radio u omladinskom pogonu Dugopolja. Prije toga i u više dalmatinskih klubova, a i u RNK Splitu i Hajduku. Predsjednik Darko Ćevid pozdravio je igrače na samom uvodu i zaželio uspješne pripreme i napredak pod vodstvom novog trenera.
Koordinator za struku Hrvoje Dujić zahvalio se bivšem treneru Ivanu Močiću. Nakon dugo promišljanja odlučili smo na klupu dovesti iskusnog trenera s kojim bi igrači i sama momčad trebala napredovati. Izbor je pao na Tonćija Bilića. “Ambicije su najviše moguće, želi se biti prvak Lige već ove sezone” istaknuo je između ostalog Hrvoje Dujić.
Novi trener Tonći Bilić istaknuo je u obraćanju igračima da ga privukla vizija Uprave kluba. “Od igrača želim da imaju ambiciju, motiv i želju za napretkom i radom. Ambicija je uvijek biti najbolji” istaknuo je Bilić prije nego li je igrače poveo na prvi trening. Bit će vjerojatno i dolazaka nekih igrača, a kako će sve skupa izgledati i mogu li se ostvariti zacrtane ambicije koje su postavljene pred igrače i novog trenera pokazat će proljetni nastavak županijske lige.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background