Najromantičniji film godine “Last Christmas” prikazuje se u Kinu Drniš

- 6. studenoga 2019.

Ljubavno – romantična komedija u Drnišu će biti prikazana istoga dana kada igra i diljem Hrvatske u četvrtak, 7.11. 2019.

‘Last Christmas’ kao podlogu ima bezvremenske hitove legendarnog pjevača Georga Michaela (preko 115 milijuna prodanih albuma i nositelja 10 pozicija broj 1 top singlova), uključujući i pjesmu Last Christmas. U filmu ćemo moći po prvu puta čuti i nikada objavljivane pjesme Georga.

Emila Clarke (Igra prijestolja), Henry Golding (Slatka mala tajna, Crazy Rich Asians) i Emma Thompson (dvostruka dobitnica Oscara) glume za Paul Feiga (Slatka mala tajna) u ‘Last Christmasu’.
Emma ujedno potpisuje i scenarij u suradnji s Bryony Kimmingsom.

Radnja: Kate (Clare) tumara Londonom dok njezine cipele zvone, kao iritantna posljedica spleta nesretnih okolnosti koje je dovode do posla vilenjaka u Božićnom dućanu koji je otvoren cijele godine. Tom (Golding) ulazi u Katein život i polako ruši sve njene barijere, a ona se polako zaljubljuje u njega. Dok se London polagano sprema za najljepše godišnje doba i Božić, za njih dvoje ništa ne izgleda lagano, no ponekad se ljudi moraju prepustiti sudbini, poslušati svoje srce, i vidjeti gdje će ih to dovesti.

Projekcija je najavljena sa početkom u 19:00 sati u dvorani Ivana Meštrovića u Drnišu.

Cijena ulaznice iznosi 20 kuna a može se kupiti na blagajni kina uoči prokazivanja.

Organizira Pučko otvoreno učilište Drniš.


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian