Na Učilištu ‘Izvor znanja’ osposobite se za uzgajivača i prerađivača ljekovitog, aromatičnog i začinskog bilja

- 23. svibnja 2019.

Ukoliko niste osposobljeni za poslove uzgajivača i prerađivača ljekovitog, aromatičnog i začinskog bilja, ne znate svojstva i primjenu bilja, pravo je vrijeme da naučite!

Učilište ‘Izvor znanja’ započinje sa novim edukacijama.

Osigurajte svoje mjesto i već danas se predbilježite za osposobljavanja!

Sve informacije možete dobiti na 091/268 3611 ili putem maila: uciliste.izvorznanja©gmail.com.

Učilište Izvor znanja je ustanova za obrazovanje odraslih i nastoji se uključiti u obogaćivanje kvalitete obrazovanja kojoj se sada pridaje temeljna uloga u gospodarskom i društvenom napretku.

Pristupanje Europskoj uniji za hrvatski obrazovni sustav znači prihvaćanje novih izazova u smislu kvalitete, prilagodljivosti, mobilnosti i mogućnosti odgovaranja na promjene i potrebe u društvu.

Učilište Izvor znanja nastoji biti jedan od čimbenika koji će to omogućiti kroz osposobljavanje za aktivno građanstvo i zapošljivost (stjecanje kvalifikacija za prvo zanimanje, prekvalifikacije, stjecanje i produbljivanje stručnog znanja, vještina i sposobnosti).

Kroz poticanje cjeloživotnog učenja nastojimo omogućiti svima, bez dobne granice, kao što i sam naziv cjeloživotno učenje kaže, naći sebe kroz različita područja i interese, jer učenje je cjeloživotna aktivnost koja nas oplemenjuje i koja je putokaz ka novim iskustvima i spoznajama.

Osim programa osposobljavanja ovo učilište nudi i učenje stranih jezika, kao i programe za stjecanje srednje stručne spreme za zanimanja turističko ugostiteljske i ekonomske škole: konobar, kuhar, slastičar, pekar, hotelsko turistički tehničar, agroturistički tehničar, prodavač, komercijalist.

Obratite im se sa povjerenjem!

http://uciliste-izvorznanja.hr/


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian