Na pakovačkom turniru pobjednik MNK Crnica

- 30. lipnja 2014.

Momčad MNK CRNICA ovogodišnji je pobjednik VIII. pozivnog memorijalnog malonogometnog turnira „ Hrvatski vitez Niko Cigić” koji se održavao u organizaciji istoimenog Športsko-rekreativnog društva u Pakovom Selu.

MNK Crnica

Pakovčani turnir organiziraju u spomen na svog sumještanina, hrvatskog branitelja Niku Cigića koji je nastradao prije 22 godine u oslobodilačkoj akciji Hrvatske vojske na Miljevcima, te sve branitelje nastradale u Domovinskom ratu .Turnir je okupio 24 momčadi pakovačkih prijatelja, jer toliko je godina imao Niko Cigić kad je stradao.

Ekipa MNK CRNICA u finalnu je, što je igrano sinoć pred gotovo tisuću gledatelja , pobijedila ekipu domaćina PAKOVA SELA rezultatom 2-0.U utakmici za 3. mjesto momčad MNK MIRLOVIĆ ZAGORE pobijedila je ekipu MNK HEROJI 2007 VODICE rezultatom 3-1.U revijalnoj utakmici ženskih selekcija, ekipa „Pakovačkih kokica” pobijedila je „Kninske cure” rezultatom 4-0.

Najboljim igrač turnira je Josip Vukićević (MNK CRNICA),najbolji vratar Josip Bilić (PAKOVO SELO), a najbolji strijelac sa 7 pogodaka Josip Zekonjić (MNK HERROJI 2007 VODICE). Momčad MNK OTAVICE proglašena je fair-play ekipom.

Pehare,medalje i priznanja najboljima uručili su saborski zastupnik i dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Ante Kulušić, gradonačelnik Grada Drniša Josip Begonja,predsjednik Zajednice sportova grada Drniša Dario Lapić te Petar Cigić,otac Nike Cigića. Sve utakmice na visokoj razini sudili su Ivo Krečak,Neven Gulin i Ivan Tucak.

Nakon dodjela nagrada,upriličen je prigodan domjenak za sve sudionike natjecanja,dok su svi posjetitelji mogli uživati u specijalitetu,panceti sa jajima, kojim je domaćin te večeri častio sve goste u Pakovu Selu. Druženje sudionika natjecanja i posjetitelja u ugodnoj i prijateljskoj atmosferi trajalo je do dugo u noć.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background