Mlađi kadeti DOŠK-a sa velikanima Splitom i Zadrom u borbi za prvaka Dalmacije

- 10. ožujka 2017.

Košarkaški klub DOŠK ovoga vikenda domaćin je mini turnira za mlađe kadete koji će dati prvaka Dalmacije za sezonu 2016./2017.
Na turniru sudjeluju tri prvaka svojih županija a riječ je o Košarkaškom klubu SPLIT i Košarkaškom klubu ZADAR, velikanima HR košarke te „DOŠK” kao prvak Šibensko-kninske županije.
Talentirana DOŠK-ova generacija imat će jedinstveno priliku da na domaćem parketu osvoji naslov prvaka Dalmacije za mlađe kadete uz tako jaku konkurenciju.
Sva tri kluba kao prvaci svojih županija direktno su se plasirale na Poluzavršni turnir PH za mlađe kadete no ovisno o poretku na drniškom turniru ovisi u koju će se skupinu svrstati te kakav će im biti daljnji ždrijeb. Prvak Dalmacije putuje u Đakovo te će imati najlakšu grupu dok drugoplasirani i trećeplasirani putuje u Zagreb te će dobiti nešto težu grupu.
Može li DOŠK po prvi put u svojoj povijesti ponijeti titulu prvaka Dalmacije u mlađim uzrastima vidjet ćemo ovoga vikenda.
Iz DOŠK-a pozivaju navijače da dođu u dvoranu u što većem broju i da podrže mlade drniške nade koje su to svojim igrama zaslužili.

Raspored utakmica;
Petak, 10.03.2017.
20:00 sati KK DOŠK-KK SPLIT

Subota, 11.03.2017.
13:00 sati KK DOŠK-KK ZADAR
16:30 sati KK SPLIT-KK ZADAR

Sretno našim košarkašima!


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian