Mirlović Zagora osvojila malonogometni turnir u Njemačkoj!

- 10. veljače 2011.

MNK Mirlović Zagora osvojila je prvo mjesto na međunarodnom malonogometnom turniru “Beno Jelica Cup 2011”, što je održan u Sttutgartu.
Ovo je peti put da momčad Mirlović Zagore nastupa na ovom jakom turniru, a prvi put im je uspjelo osvojiti pehar za najuspješniju momčad.
Turnir je specifičan po tome što se igra po sustavu 4 + 1, s golovima 5 x 2 te s loptom peticom, a igra se cijelom dvoranom od “šponde”.
Nastupilo je 20 ekipa, a natjecanje se odigravalo po skupinama.
Na putu do prvog mjesta ekipa Mirlović Zagore pobijedila je ekipu INTER-net – Cafe Welzheim, Hinter Neiland, te ekipu “Dica Dalmacije”, vrlo jaku momčad, koja je prošlog ljeta osvojila turnir “Uvijek vjerni”, što je održan također u Sttutgartu i to pod pokroviteljstvom HNS-a.
U četvrtfinalu su nakon izvođenja kaznenih udaraca, gdje se posebno istakao vratar Zvonimir Cigić, pobijedili Vaihingen, te u polufinalu momčad Croatian – Sensation.
U finalnoj utakmicu sastali su se s ekipom KŠZ Matica Goppingen, koji su u polufinalu izbacili najjaču ekipu na turniru Italia Korb, te pobjedili 2 : 0 i tako osvojili turnir. Strijelci u finalnom susretu bili su Maleš i Vuković.
Malonogometna momčad je s ovim uspjehom na međunarodnom turniru u Njemačkoj još jednom pokazala kako se radi ovrlo kvalitetnoj eipi, koja na raznim turnirima u Hrvatskoj i inozemstvu bilježi odlične rezultate. Inače, momčad se zbog nedostatka financijskih sredstava natječe u Županijskoj malonogomenoj ligi Šbensko – kninske županije, iako su po postignutim rezultatima prošle sezone izborili plasman u viši rang, odnosnu Drugu malonogometnu ligu.
U Njemačkoj su za Mirlović Zagoru nastupili:Zvonimir Cigić, Zlatko Kumpf, Mate Burić, Dragan Vuković, Josip Gatara, Marko Gaćina, Ive Maleš i Josip Bačelić. Predsjdnik i voditelj ekipe: Ive Nakić.

NK-Mirlovic-Zagora-1

NK-Mirlovic-Zagora-2


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Nastavite čitati

Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian