Ministar regionalnog razvoja i fondova EU Šime Erlić u radnoj posjeti Općini Unešić

- 28. rujna 2023.

Ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Šime Erlić sa svojim stručnim suradnicima bio je u radnoj posjeti Općini Unešić.

Tom prigodom načelniku općine Unešić gos. Živku Bulatu uručio je ugovor o sufinanciranju izgradnje i rekonstrukcije postojećeg dječjeg igrališta u Unešiću u iznosu od 30 tisuća eura.

Načelnik Bulat zahvalio se ministru na dolasku, stavljajući naglasak na dobru suradnju između ove dvije institucije.

Sam projekt rekonstrukcije dječjeg igrališta koje se nalazi u krugu Osnovne škole Jakova Gotovca i sportskog centra Borovište te je od društvene i demografske važnosti, a koji Općina nije bila u mogućnosti kroz svoja skromna proračunska sredstva realizirati.

Kroz zajednički radni sastanak obradili su temu razvojnih projekata Općine Unešić s posebnim naglaskom u budućnosti na projekte koji se financiraju kroz regionalni razvoj te gospodarsku i društvenu revitalizaciju Zagore.

Službeni posjet nastavljen je opuštajućoj atmosferi na sportskom centru Borovište gdje su zajednički sudjelovali na šesnaestfinalnoj utakmici Hrvatskog nogometnog kupa koju su odigrali NK Zagora iz Unešića i HNK Istra.

 


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian