Marko Sičić prelazi u nogometnu Akademiju HNK Hajduk

- 20. ožujka 2017.

Još se jedan veliki transfer dogodio iz NK DOŠK a kao dokaz dobrog rada u mlađim kategorijama kluba. Ovaj put nije riječ o igračkim transferima nego o trenerskom odnosno stručnom. Šef škole nogometa NK DOŠK i sadašnji trener kadeta magistar Kineziologije Marko Sičić prelazi u nogometnu Akademiju HNK Hajduk Split gdje će raditi s mlađim uzrasnim kategorijama. Sičić je nakon studiranja u Zagrebu i rada u brojnim klubovima u Zagrebu uključujući i Dinamo započeo raditi u Školi nogometa NK DOŠK gdje je od prošle godine preuzeo dužnost trenera kadeta i voditelja Škole nogometa.

Ovaj prelazak u Nogometnu Akademiju splitskoga Majstora s mora zasigurno je kako za mladog Sičića a tako i za NK DOŠK velika nagrada i čast.

” Marku se zahvaljujemo na doprinosu koji je dao u radu omladinskoga pogona NK DOŠK i želimo mu puno uspjeha u daljnjoj karijeri te ga ističemo kao najbolji primjer svim mladim trenerima da se permanentni rad na sebi i profesionalni pristup ipak na kraju isplate” istaknuli su iz NK DOŠK na svojoj facebook stranici povodom ovog velikog trenerskoga transfera.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background