Marko Sičić prelazi u nogometnu Akademiju HNK Hajduk

- 20. ožujka 2017.

Još se jedan veliki transfer dogodio iz NK DOŠK a kao dokaz dobrog rada u mlađim kategorijama kluba. Ovaj put nije riječ o igračkim transferima nego o trenerskom odnosno stručnom. Šef škole nogometa NK DOŠK i sadašnji trener kadeta magistar Kineziologije Marko Sičić prelazi u nogometnu Akademiju HNK Hajduk Split gdje će raditi s mlađim uzrasnim kategorijama. Sičić je nakon studiranja u Zagrebu i rada u brojnim klubovima u Zagrebu uključujući i Dinamo započeo raditi u Školi nogometa NK DOŠK gdje je od prošle godine preuzeo dužnost trenera kadeta i voditelja Škole nogometa.

Ovaj prelazak u Nogometnu Akademiju splitskoga Majstora s mora zasigurno je kako za mladog Sičića a tako i za NK DOŠK velika nagrada i čast.

” Marku se zahvaljujemo na doprinosu koji je dao u radu omladinskoga pogona NK DOŠK i želimo mu puno uspjeha u daljnjoj karijeri te ga ističemo kao najbolji primjer svim mladim trenerima da se permanentni rad na sebi i profesionalni pristup ipak na kraju isplate” istaknuli su iz NK DOŠK na svojoj facebook stranici povodom ovog velikog trenerskoga transfera.

 


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian