„Mali božićni sajam u Drnišu“ zadnji vikend uoči Božića

- 9. prosinca 2015.

Foto: ilustracija

Iz Grada Drniša upućen je novi javni poziv izlagačima koji žele sudjelovati na Drniškom božićnom sajmu. U novom pozivu se ističe kako „Mali božićni sajam u Drnišu” je trodnevna manifestacija, koja se otvara na Poljani 18. prosinca (petak) 2015. godine u 10:00 sati, a trajat će do 20. prosinca (nedjelja) 2015. godine do 14:00 sati. Na središnjem gradskom trgu bit će postavljeno 12 štandova, kao i pozornica na kojoj će se svakodnevno odvijati programi u organizaciji lokalnih izvođača, udruga i ustanova. Uz prostor sajma predviđena su i dodatna dva mjesta za male pokretne ugostiteljske objekte, te prostor za prodaju božićnih drvaca.

Iz Grada Drniša pozivaju sve pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje prodaje robe, a koje imaju u svom asortimanu: ukrasne i umjetničke predmete, nakit, božićno-novogodišnje ukrase, igračke, čestitke, suvenire, svijeće, aranžmane, knjige, zatim prigodne prehrambene proizvode kao što su bomboni, kolači, orasi, bademi, tradicionalni dalmatinski proizvodi (pršut, sir, med, vino, rakija, ulje…), i druge predmete opće uporabe, osim pirotehničkih sredstava, kao i zainteresirane ugostitelje. Korištenje svih štandova i prostora na Božićnom sajmu je besplatno. Izlagač ima obvezu prigodno ukrasiti svoj izložbeni prostor.

Prijave se zaprimaju isključivo na ispunjenoj prijavnici do petka 11. prosinca 2015. godine (bez obzira na način prijave) ili do popunjenosti kapaciteta, i to: elektronskim putem na e-mail adresu: gospodarstvo@drnis.hr,

poštom ili osobno na adresu: Grad Drniš, Trg kralja Tomislava 1, 22320 Drniš.

Za dodatne informacije možete se obratiti telefonom na broj: 022/888-835-ili 022/888-845 svaki radni dan od 7 do 15 sati.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background