Lilić i Hadžiselimović u Drnišu promoviraju “Bez reprize”

- 26. svibnja 2011.

mlAutobiografijska knjiga bivšega urednika na Hrvatskoj televiziji, Siverčanina Miroslava Lilića “Bez reprize” bit će u petak, 27. svibnja predstavljena u Drnišu.

U knjizi Lilić govori o iskustvima iz bogate novinarske karijere te prepričava anegdote iz privatnog i poslovnog života.

Miroslav Lilić rođen je 8. travnja 1944. u Siveriću. Bio je direktor programa TV Zagreb i HRT-a, urednik Dnevnika i glavni urednik Nove TV te predsjednik diskografske kuće Croatia Records. Potkraj 70-ih godina bio je zaštitno lice Dnevnika, za što je tri godine zaredom dobivao nagradu za najbolji Dnevnik u tadašnjoj Jugoslaviji. Bio je voditelj i jedan od idejnih začetnika programa “Za slobodu” tijekom Domovinskog rata, koji smatra najvažnijim projektom TV Zagreb i HRT-a.
Bogato 40-godišnje televizijsko iskustvo sažeo je u knjigu punu pikanterija iz poslovnog, ali i privatnog života. Predstavio je više od 300 likova s političke i društvene scene od sedamdesetih godina do danas pa ne čudi što je knjiga već proglašena pravom senzacijom. Knjigu “Bez reprize” objavio je zagrebački nakladnik Profil.

O knjizi, uz autora govoriti će novinar Đelo Hadžiselimović. Drnišku promociju organizira Narodna knjižnica Drniš. Održat će se u knjižnici s početkom u 19 sati.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background