Konstituirano Gradsko vijeće Drniša, Ante Pleadin predsjednik

- 13. lipnja 2017.

HDZ-ov Ante Pleadin novi je predsjednik Gradskog vijeća Grada Drniša, jednoglasno izabran.
Njegovi potpredsjednici su Petar Abramac iz HDZ-a i Ante Čupić iz Nezavisne liste mladih Drniš.

Većinu ponovno ima HDZ sa devet od šesnaest mandata a novi vijećnici: iz HDZ-a Ante Pleadin, Petar Abramac, Zrinka Kulušić, Dragan Radeljak, Nikolina Andabaka, Barbara Mikulandra Jerković, Tomislav Malenica, Ana Mrđen i Šime Živković.

Sa Nezavisne liste mladih to su Ante Čupić, Anđelka Tomić i Ivan Ćurić.

Vlatka Duilo ispred koalicije HNS-a i SDP-a, Ivica Kosor ispred koalicije HSLS-a i Loze, Goran Ercegovac vijećnik je stranke ‘Bandić Milan 365’, zastupnica srpske nacionalne manjine je Marija Kunac sa liste HNS/SDP.

Anti Pleadinu ovo je peti mandat u drniškom gradskom vijeću, prvi predsjednički,
– ‘Očekujem dobru suradnju sa svim vijećnicima, želim da budemo na usluzi gradskoj upravi prilikom donošenja važnih, za grad i građane bitnih dokumenata koji su u našoj ovlasti, sukladno zakonu. Želim da vijećnici uoči svake sjednice budu upoznati sa točkama dnevnog reda, da budu pripremljeni i konstruktivni, kako bi naš rad bio što uspješniji a onda će se to neminovno vidjeti i na terenu, kazao je nakon svog izbora Ante Pleadin.

Gradonačelnik Drniša Josip Begonja (HDZ) čestitao je svima na izboru i izrazio nadu da će naredne četiri godine zajedno uspješno raditi na već započetim projektima ali i na nekim novim.


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian