KK DOŠK: Seniori u A-2 ligi, Škola košarke i turnir za djecu

- 3. listopada 2019.

Seniori DOŠK-a ponovno će se natjecati u A-2 ligi jug nakon što su to pravo stekli osvojivši prvo mjesto u B-1 ligi u protekloj sezoni. Podsjetimo se, u zadnjem kolu u Drnišu igrači DOŠK-a trebali su pobjedu od 32 koša razlike kako bi osvojili prvo mjesto i to su u dramatičnoj završnici i uspjeli te je uslijedilo veliko slavlje.

No to nije jedini razlog odlaska u viši rang. Naime, mnogi klubovi iz financijski razloga odustaju od natjecanja u seniorskim kategorijama pa je došlo do spajanja A-2 i B-1 lige.

O očekivanjima u novoj sezoni i rosteru tajnica kluba Iva Jelčić nam je kazala:

– ‘Seniorsku ekipu DOŠK-a i ove godine čine mahom domaći igrači, dok samo jedan član naše ekipe nije iz Drniša a riječ je o igraču koji je već igrao za nas u A-2 ligi jug Davoru Vidačku koji će nam na poziciji petice donijeti dodatnu kvalitetu jer je riječ o igraču koji ima i dugogodišnje prvoligaško iskustvo. Što se tiče ostatka momčadi ponovno su s nama i Domagoj Stojanović, Krste Malenica te Marko Dujić koji će prvi put obući dres DOŠK-a, tu su  naravno i dalje kapetan Tomislav Štingl, Dinko Lucić, Zlatko Pranić, Ivan Dujić, Marin Barišić, Josip Marin i Karlo Tomić.
Od mlađih igrača seniorskoj ekipi priključeni su Milovac, Abramac, Lapić i Goreta. Složili smo zanimljivu ekipu a o njezinom dosegu znati ćemo već nakon uvodna 2-3 kola. Trener seniora ostaje Alen Šikić. „DOŠK“ sezonu otvara 20. listopada sa dvije domaće utakmice, prvo nam u goste dolazi KK Pristan dok nas u drugom kolu očekuje utakmica protiv zadarske ekipe Entuzijasti koja slovi za jednu od favorita ovog natjecanja’ – kazala je tajnica Jelčić.

  • Turnir za djecu

Kako doznajemo iz Košarkaškog kluba DOŠK od 18.-20. listopada 2019. godine u Drnišu će se održati 3. Međunarodni turnir „Volim košarku“ za dječake U11 i U13 uzrasta. Turnir će se i ove godine održati pod visokim pokroviteljstvom Središnjeg državnog ureda za sport.

  • Škola košarke 

Ako želite Vaše dijete upisati na Školu košarku to još uvijek možete učiniti pozivom na broj mobitela 099/6107-723 upisi se vrše cijeli mjesec listopad.  Cijena članarine je 100 kuna. Škola košarke prima dječake i djevojčice sa navršenih 6 godina. 


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background