Kalendar NP Krka za 2016. s fotografijama posjetitelja

- 19. studenoga 2015.

Foto: Tomislav Prpa

Stotinjak fotografija četrdeset pet autora uglavnom iz Hrvatske, potom Australije, Francuske, Njemačke, Mađarske, Rusije i Španjolske stiglo je na natječaj što ga je Javna ustanova Nacionalni park ‘Krka’ od 24. kolovoza do 1. studenoga 2015. provela za fotografije koje će krasiti novi kalendar Nacionalnog parka ‘Krka’ za dvanaest kalendarskih mjeseci 2016.

Cilj akcije bio je zahvaliti brojnim posjetiteljima Parka na njihovu dolasku i ostvariti s njima interakciju jer su svake godine sve brojniji. Osim profesionalnim fotografima prilika je pružena i fotografima amaterima kako bi javnosti predstavili prelijepe trenutke koje su zabilježili prilikom svoje posjete Parku. Svi posjetitelji koji su snimili fotografiju Parka za koju su smatrali da zaslužuje biti na kalendaru Nacionalnog parka ‘Krka’ za 2016., mogli su je u navedenom razdoblju poslati na adresu: calendar@np-krka.hr.

Dvanaest najreprezentativnijih fotografija koje je odabralo posebno povjerenstvo predstavljene su na službenoj stranici JU „NP Krka”. Nagrađeni autori dobit će po deset tiskanih kalendara.

Foto: Ante Gverić


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background