“Kako dobiti EU novac za projekte u Drnišu?” saznajte u utorak na poduzetničkim susretima

- 26. ožujka 2021.

U okviru projekta “STech Standard – Poduzetništvo na dlanu” u utorak, 30. ožujka 2021. godine s početkom u 11,00 sati u drniškoj Velikoj gradskoj vijećnici održati će se Poduzetnički susreti “Kako dobiti EU novac za projekte u Drnišu?”.

Naime, 2021. godina u svijetu EU fondova u Hrvatskoj znači početak novog sedmogodišnjeg razdoblja u kojem će na raspolaganju biti 13,7 milijardi eura za „klasične“ fondove i dodatnih 9,3 milijarde eura iz Fonda za oporavak i otpornost, donesen zbog krize uzrokovane koronavirusom.

Što će različiti sektori moći financirati u narednih sedam godina, koje smo lekcije naučili iz prošlog razdoblja i kako na vrijeme pripremiti projekt i dobiti EU sredstva govorit će stručnjaci iz tvrtki UHY Savjetovanje d.o.o. i STech akcelerator iz Splita, dok je Grad Drniš domaćin ovog susreta.

Događaj je namijenjen svim subjektima koji su zainteresirani za EU sredstva – javnom sektoru, poduzetnicima, poljoprivrednicima, udrugama i svim drugim subjektima.

Očekivano trajanje događaja je 1 sat, a sudjelovanje je potpuno besplatno.

Napomena, događaj se organizira sukladno svim važećim epidemiološkim mjerama koje je propisao Stožer Civilne zaštite RH, što uključuje i obavezno nošenje zaštitnih maski, dezinfekciju ruku, mjerenje temperature pri ulasku u dvoranu i poštivanje distance među sudionicima.

Kako je zbog propisanih mjera Stožera Civilne zaštite RH broj sudionika ograničen zbog veličine prostora,  zainteresirane svoje sudjelovanje obavezno trebaju prijaviti putem obrasca https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeauK-f0AXrIQ3xXL8RAHws2U1Tr60jHxp89BLo_UrcHX9Dwg/viewform

Poduzetnički akcelerator Split d.o.o., u vlasništvu UHY Savjetovanja d.o.o. i dio grupe UHY in Croatia, trenutno provodi projekt pod nazivom “STech Standard – Poduzetništvo na dlanu”.
Projekt se provodi u periodu od 01. travnja 2020. do 01. listopada 2021. godine. Ukupna vrijednost projekta je 799.909,32 kn, od čega 595.097,73 kn iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

 


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian