Juniori Maccabija uvjerljivo osvojili 4. izdanje turnira Dragan Županović!

- 21. ožujka 2016.

 

Pobjedom juniora Maccabi Foxa u finalu protiv Splita 106:50 završen je 4. Memorijalni međunarodni turnir Dragan Županović koji se protekloga vikenda održao u Drnišu, u dvorani drniške osnovne škole. Juniori ponosa Izraela pokazali su na turniru u Drnišu veliku dominaciju. Jedino im je Cedevita prijetila u polufinalu tri četvrtine no na kraju su i nju pobijedili sa 95:76. Sve ostale protivnike su pobijedili s velikom razlikom postigavši preko 100 koševa. Split je finalni dvoboj osigurao pobjedom protiv Dubrave 76:68. Treće mjesto osvojila je momčad Cedevite koja pobijedila svoje susjede iz Dubrave 87:64. Peto mjesto je pobjedom u županijskom derbiju protiv GKK Šibenik osigurala domaća momčad DOŠK- Jollya rezultatom 94.78.

Po okončanju turnira dodjeljenje su nagrade najboljiima. Nagrade su podijelili gradonačelnik Josip Begonja, tajnica KK DOŠK i predsjednik KK DOŠK Dario Lapić.

Najbolja petorka turnira:

  • Amit Ebo( Maccabi Fox)
  • Ido Flaischer( Maccabi Fox)
  • Yovel Zoosman( Maccabi Fox)
  • Ivan Vrgoč( KK Split)
  • Toni Perković( Cedevita)

Najbolji igrač turnira: Ido Flaisher.

Kako su rekli gosti iz Izraela jako su zadovoljni svim što su doživjeli ova četiri dana u Hrvatskoj i Drnišu, od lijepog vremena, grada, smještaja i organizacije a obećali su doći i iduće godine. A naravno najzadovoljniji su igrom svojih juniora i osvojenim turnirom u Drnišu.

U poluvremenu finalne utakmice izvučeni su i sretni dobitnici nagrada, pršutana Bel- Cro, zatim sunčanim naoćalama a kao glavna nagrada sretni dobitnik je dobio Sony Playstation 4.

Nadamo se da su svi koji su došli protekli vikend u dvoranu drniške osnovne uživali u košarci, i da se svi zajedno vidimo i iduće godine na 5. izdanju juniorskoga turnira posvećenom osnivaču drniške košarke Draganu Županoviću.

dz-1

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background