Iva Mihaljević 5. na natjecanju u ritmičkoj gimnastici u Španjolskoj!

- 27. lipnja 2016.

Još jedan veliki i sjajan rezultat ostvarila je mlada drniška gimnastičarka Iva Mihaljević.

Osvojila je 5. mjesto u natjecanju u ritmičkoj gimnastici u španjolskom Lorret de Maru u blizini Barcelone.

Na natjecanju u Španjolskoj okupila se krema svjetske ritmičke gimnastike, nastupilo je oko 300 natjecateljica iz cijelog svijeta što dovoljno govori o veličini ovoga rezultata naše mlade sugrađanke. Ispred Ive završile su samo predstavnice Rusije, Ukrajine i Uzbekistana a sve su se natjecale u programu A. Gimnastički klub Šibenik- Dalmaciju predstavljalo je ukupno 5 djevojaka. Najbolji plasman ostvarila je Tonka Sladoljev koja je u programu B osvojila sjajno 3. mjesto. S obzirom da je Iva završila među 6 prvoplasiranih natjecateljki zaslužila je medalju i diplomu zajedno sa svojom kolegicom Tonkom Sladoljev.

Nagrade im je uručila velika ukrajinska ritmička gimnastičarka Anna Bessonova koja je između ostalog dosada osvojila dvije bronce na OI u Ateni 2004. i Pekingu 2008. godine te je višestruka europska i svjetska prvakinja u ritmičkoj gimnastici. Uz sjajno i jako natjecanje djevojke su proteklih dana uživale u ljepotama poznatog španjolskog turističkog odredišta Lorret de Mara, a posjetile su i Barcelonu.

Zasigurno će im ovo putovanje u Španjolsku i nastup u najjačoj mogućoj konkurenciji što se ritmičke gimnastike tiče ostati u sjajnoj uspomeni.

Vjerujemo da je ovaj veliki rezultat još jedan u nizu Ive Mihaljević, te da će u idućoj sezoni uz marljivi rad i treninge rezultati na svim idućim natjecanjima biti još i bolji.


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Nastavite čitati

Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian