Gradu Drnišu turističko priznanje za najbolju ruralnu destinaciju

- 18. prosinca 2017.

Povodom Dana turizma župan Šibensko-kninske županije Goran Pauk i direktorica županijske Turističke zajednice Željana Šikić danas su dodijelili Zlatne boule zaslužnima za obogaćivanje turističke ponude naše županije.

Ukupno je podijeljeno dvadeset sedam priznanja Zlatna boula i pet zahvalnica:
Gradu Drnišu uručena Zlatna boula za najuspješniju ruralnu destinaciju, priznanje je preuzeo zamjenik gradonačelnika Tomislav Dželalija.

Zlatnu boulu za najuspješniju city break destinaciju dobio je Grad Šibenik, čiji turistički uzlet kojeg doživljava posljednjih nekoliko godina, nije prošao nezapaženo ni na nacionalnoj razini.

Priznanje za najuspješniju odmorišnu destinaciju dobile su Vodice, grad koji ostvaruje najveći broj noćenja s rastom od 15 posto, a od težačkog mjesta postao je najpoželjnija turistička destinacija.

Priznanje za najuspješniju autentičnu destinaciju dobila je Betina, dok je za unaprjeđenje kulturne ponude priznanje dodijeljeno Memorijalnom centru Faust Vrančić, a priznanje za doprinos očuvanju tradicije KUD-u Koledišće.

Sokolarski centar Dubrava dobio je priznanje za doprinos turističkoj ponudi top doživljaja, a kninska manifestacija ‘Zvonimirovi dani’ za doprinos turističkoj ponudi kontinentalnog dijela županije.


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian