Gradonačelnik Begonja reagirao na priopćenje Klape Drniš

- 26. siječnja 2018.

Gradonačelnik Drniša Josip Begonja danas je poslao priopćenje u kojem reagira na jučerašnje priopćenje Klape Drniš, objavljeno na našoj stranici.
I gradonačelnikovo priopćenje također prenosimo u cjelosti: 

Povodom objave članka na vašoj web stranici pod naslovom:
„Reagirala i klapa Drniš – nije istina da kucaju samo na gradska vrata” u kojem članovi istoimene klape se osjećaju neopravdano prozvanima, molim da niže navedene navode objavite:

U svom razgovoru za Radio postaju Drniš kazao sam, a što je potom dana 18.01.2018. godine objavljeno i na web stranici istoimenog radija slijedeće:
„Primjera radi Klapa Drniš mogla se javiti na natječaj ministarstva za sufinanciranje ‘Susreta klapa’ koji se održava u lipnju, a KUU Miljevci za ‘Festival ojkalice’. Iz manjih sredina se prijavljuju a naših udruga nema nigdje’, zaključio je gradonačelnik Begonja.

Dakle, povod razgovora bili su rezultati javnog poziva Ministarstva kulture i u tom kontekstu sam naveo nedvojbenu činjenicu o gore navedenim udrugama.

Moguće je da sam u izjavi pogriješio i spreman sam svoju izjavu povući ali onda i samo onda ako me predstavnici navedenih udruga s dokazima o svojim prijavama na javne pozive Ministarstva kulture, demantiraju. Do tada ostajem i dalje pri svojoj izjavi.

Političke tonove reakcije članova klape nemam namjeru komentirati.

S poštovanjem, gradonačelnik mr.sc. Josip Begonja 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background