Grad Drniš traži projektnog asistenta na određeno vrijeme, na rok od 2 godine

- 11. siječnja 2019.

U okviru provedbe programa “Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina” za projekt “Osposobljavanjem do zaposlenja”, koji se financira iz Europskog socijalnog fonda, Grad Drniš traži projektnog asistenta.

Oglas za posao je objavljen danas i to za prijam u službu na određeno vrijeme (privremeni poslovi) za vrijeme trajanja projekta „Osposobljavanjem do zaposlenja“ u Upravni odjel za gospodarstvo, financije i društvene djelatnosti, na radno mjesto Viši stručni suradnik (projektni asistent) za provedbu EU projekta (1 izvršitelj/ica ), uz probni rad od 2 mjeseca.

Služba na određeno vrijeme traje do kraja provedbe projekta “Osposobljavanjem do zaposlenja”, odnosno do 10. siječnja 2021. godine Služba na određeno vrijeme za potrebe rada na aktivnostima vezanim uz upravljanje projektom koji se financira iz fondova ili programa Europske unije ne može postati služba na neodređeno vrijeme.

Kandidati moraju ispunjavati opće uvjete za prijam u službu, propisane u članku 12. ZSN-a: punoljetnost, zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta na koje se osoba prima, te hrvatsko državljanstvo, te sljedeće posebne uvjete: – VSS, magistar ili stručni specijalist pravne, ekonomske ili druge odgovarajuće struke društvenog smjera, – položen državni stručni ispit, – poznavanje rada na PC-u (rad u Word-u i Excel-u), – poznavanje engleskog jezika, – najmanje 1 godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima.

Radnim iskustvom na odgovarajućim poslovima razumijeva se radno iskustvo (radni odnos, samostalno obavljanje profesionalne djelatnosti ili obavljanje poslova u međunarodnim organizacijama) ostvareno na poslovima magistra struke ili stručnog specijalista društvene struke.

Oglas možete pronaći na linku: https://drnis.hr/aktualno/natjecaji/2111-oglas-za-prijam-u-sluzbu-na-odredeno-vrijeme-privremeni-poslovi-za-vrijeme-trajanja-projekta-osposobljavanjem-do-zaposlenja


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian