Grad Drniš raspisao natječaj za dodjelu studentskih stipendija

- 24. siječnja 2017.

Natječaj za dodjelu novčane potpore studentima raspisan je prema kriteriju materijalnog položaja i socijalnih uvjeta te prema kriteriju visokog prosjeka ocjena za školsku godinu 2016./2017. 

Odobrava se ukupno 16 studentskih potpora u visini od 5.000,00 kuna. Deset studentskih potpora prema kriteriju materijalnog položaja i socijalnih uvjeta, a prema kojem pravo na potporu može ostvariti student za kojeg je utvrđeno da ima prebivalište na području Grada Drniša, da je hrvatski državljanin, da nema dostatnih materijalnih sredstava za školovanje, ima status redovnog studenta te da ne prima drugu vrstu novčane potpore ili stipendije. 

Preostalih šest stipendija dodjelit će se prema kriteriju visokog prosjeka ocjena i to 2 studentske potpore za studente koji prvi put upisuju prvu godinu studija i 4 studentske potpore za studente koji prvi put upisuju drugu, treću, četvrtu, petu i šestu godinu studija.

Pravo ne mogu ostvariti studenti s navršenih 26 godina života, izvanredni studenti, studenti na privatnim visokim učilištima i apsolventi.

Prijave za oba natječaja se dostavljaju do 4. veljače, a sve dodatne informacije mogu se pronaći na stranicama Grada Drniša.


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian