Grad Drniš – prijatelj djece: Sutra izvid komisije Saveza Društva naša djeca

- 23. listopada 2019.

Nakon što je Grad Drniš u rujnu predao kandidaturu za stjecanje titule ‘Grad Drniš – prijatelj djece’, koju je sa završnim izvješćem na 54 stranice sa prikupljenom tekstualnom, foto i video dokumentacijom o programima, projektima i aktivnostima koji se provode u Gradu Drnišu za djecu i sa djecom – poslao u Središnji koordinacijski odbor akcije: “Gradovi i općine – prijatelji djece”, sutra u Drniš u izvid dolazi komisija Saveza Društva naša djeca.

U sastavu: mr. sci. Ružica Vasari Talanga, dr. med. spec. ped., članica zadužena za područja: zdravlja djece, zdravstvena zaštita djece u vrtićima i školama, udruge iz područja zdravstva i humanitarnog djelovanja, zdravstveno-preventivni programi, zdrava prehrana, integracija djece s teškoćama u razvoju. Potom mr. sc. Katarina Milković, članica, zadužena za područja: odgoja i obrazovanja, dječja participacija, kultura, sport, igrališta i udruga koje ostvaruju aktivnosti iz tih područja, te i Snježana Krpes, prof., voditeljica komisije, članica za područje socijalne skrbi, rada Centra za socijalnu skrb, obiteljskog centra, socijalni program, suradnje MUP-a i ostalih sustava, prevencija nasilnog ponašanja djece i ovisnosti, podrška roditeljima te za udruge koje djeluju u tom području.

Obići će Dječji vrtić Drniš i Područno odjeljenje Radonić, Osnovnu školu Antuna Mihanovića Petropoljskog u Drnišu i Područno odjeljenje u Oklaju, Srednju školu Ivana Meštrovića, Narodnu knjižnicu Drniš, Pučko otvoreno učilište Drniš, Gradski muzej Drniš, Centar za socijalnu skrb Drniš, Pedijatrijsku ambulantu dr. Emalije Čupić Gović, Gradsko društvo Crvenog križa Drniš, Osnovnu glazbenu školu Krsto Odak .

Razgovarati će sa predsjednicom koordinacijskog odbora Niveskom Vlaić – ravnateljicom Dječjeg vrtića Drniš, Danijelom Drezgom ravnateljicom Narodne knjižnice Drniš, sa Suzi Vatavuk iz ZZJZ ŠKŽ, sa Antom Bodulom – MUP PP Drniš, tajnikom Zajednice sportova Grada Drniša Jerom Barišićem, predsjednikom NK DOŠK-a Marinkom Šindiljem, sa tajnicom KK DOŠK-a Ivom Jelčić, sa ravnateljem OŠ Sašom Kolombom i Anitom Cotom knjižničarkom i voditeljicom Učeničke zadruge ‘Smrika’, sa tajnicom SŠ Anitom Goretom, sa ravnateljem GMD Davorom Gaurinom, sa Jadrankom Barišić predsjednicom Školskog odbora OGŠ Krsto Odak, sa Milkom Tomić voditeljicom TO Krsto Odak, sa Gordanom Barišić ravnateljicom Centra za socijalnu skrb, Vinkom Badžim iz drniškog Crvenog križa.

Primiti će ih pročelnica za gospodarstvo, financije i društvene djelatnosti Grada Drniša Ivana Sučić i Marija Vukušić viša stručna suradnica za društvene djelatnosti Grada Drniša.

Po završetku izvida planiran je i program u Glazbenoj školi.


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian