Grad Drniš nastavlja subvencionirati kamatnu stopu

- 2. veljače 2017.

Grad Drniš i u 2017. godini sudjelovati će u Projektu kreditiranja poduzetnika. Sa Jadranskom bankom sklopljen je Dodatak Ugovoru o načinu subvencioniranja kamate na kredite.
Grad Drniš obvezao se sudjelovati u subvencioniranju kamatne stope u iznosu od 2,9 posto od ugovorene promjenjive kamate stope koja je utvrđena u visini od 4,9 godišnje. Tako da će korisnici kredita plaćati kamatnu stopu od 2,0.
Maksimalan iznos kredita u 2017. godini, za koji će Grad subvencionirati kamatnu stopu iznosi 500.000,00 kuna, što je sukladno proračunskim mogućnostima, a sredstva su osigurana u Proračunu Grada Drniša za 2017. godinu.
Korisnici kredita mogu biti poduzetnici – mala i srednja trgovačka društva, obrtnici, zadruge, profitne ustanove, fizičke osobe u slobodnim zanimanjima, obiteljska gospodarstva i privatni iznajmljivači koji namjeravaju ulagati na području Grada Drniša bez obzira na djelatnost i namjenu ulaganja.
Prijave se vrše putem Obrasca koji je dostupan na Internet stranicama Razvojne agencije Šibensko-kninske gdje se nalazi i sva ostala dokumentacija koju je potrebno priložiti.
Prijava se podnosi Županijskom povjerenstvu za odabir projekata kreditiranja, a preko Razvojne agencije.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background