GLASAJTE ZA DRNIŠ!

- 25. svibnja 2016.

Coca-Cola u Hrvatskoj pokreće projekt izgradnje vježbališta na otvorenome, tzv. aktivnih zona, sa željom da građane potakne na redovito vježbanje i rekreaciju.

Uređenje vježbališta na otvorenome nova je aktivnost u okviru višegodišnjega Coca-Colina projekta ‘Pokret za radost’, kojim se građane potiče na kretanje te educira o važnosti uravnotežene prehrane i redovite tjelesne aktivnosti za zdravlje.

O tome koji će gradovi dobiti vježbališta na otvorenome odlučuju sami građani glasovanjem na mrežnoj stranici www.pokretzaradost.hr do 01. lipnja 2016.

Igrališta – vježbališta dobiti će prvih deset gradova sa rang liste.

Drniš je posljednjih dana, nakon što su se građani angažirali na Facebook stranici Aktivna zona Drniš, značajno napredovao na ljestvici. U tjedan dana je sa 22. mjesta stigao danas do sedmog!
Sve Vam pozivamo da ukoliko još niste svakako glasujete, a ako jeste da nastavite i dalje. Dovoljno je da svakodnevno odvojite doslovno jednu minutu vremena i glasate za Drniš. Preostalo je svega još 6 dana.
Partneri projekta ‘Pokret za radost’ i inicijative uređenja aktivnih zona su Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatski Crveni križ, a podršku projektu dalo je i Ministarstvo zdravlja te Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

PS: Ne obazirite se na komentare građana iz gradova koje smo prestigli na rang listi!
Pokažimo im da je DRNIŠ BOLJI!!

GLASOVATI MOŽE SVAKA OSOBA – SVAKI DAN – JEDAN PUT! 


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian