DRNIŠKI KARATAŠI USPJEŠNI U ISTRI!

- 10. studenoga 2009.

Članovi karate kluba “Drniš” nastupili su u Poreču na Eurokupu “Istra 2009” i postigli vrlo dobre rezultate.Ukupno su osvojili četiri odličja, a najbolji drniški i jedan od ponajboljih hrvatskih karataša Ivan Zoričić u kategoriji seniora preko 84 kilograma osvojio je prvo mjesto i zlatnu medalju.

luka_cupic

Luka Čupić osvojio je drugo mjesto i srebrnu medalju u kategoriji kadeta preko 70 kilograma. Mile Topić bio je treći u kategoriji kadeta do 70 kilograma, dok je također treće mjesto, ali u kategoriji kadeta do 52 kilograma, osvojio Slavko Mihaljević.
Ivan Zoričić, koji je ujedno i trener u klubu, zadovoljan je rezultatima u Poreču, iako naglašava da se uvijek može bolje. Ističe kako su po prvi put nastupili u Areni, te da je to poticaj svima u klubu za još bolji rad.
Inače, na Eurokupu je nastupilo 550 natjecatelja iz 8 zemalja, a riječ je o jednodnevnom natjecanju, od najmlađih učenika do seniora.Sada slijede pripreme za Božićni turnir, a Ivan Zoričić će se pripremati i za Državno ekipno prvenstvo. Glavni mu je cilj obrana naslova prvaka Hrvatske u svojoj kategoriji.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Nastavite čitati

Sljedeća objava

MOJA TETKA ANKA


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background