DOŠK u Kninu na proljetnoj premijeri prosuo pobjedu!

- 29. veljače 2016.

Foto: Nino Matić

Zanimljiva je bila premijerna proljetna utakmica nogometaša DOŠK-a u županijskoj ligi. S Dinarom u Kninu su odigrali 2:2 iako su bili bliže pobjedi jer su 10 minuta prije kraja vodili 2:0. Teren u Kninu bio je u jako lošem stanju no utakmica je unatoč tome bila jako uzbudljiva i napeta. DOŠK je u utakmicu krenuo sa 6 mladih igrača u startnih 11. Dinara se u početku snašla nesto bolje i imala je nekoliko prilika no mladi golman Bruno Mihaljević dobro je reagirao u svim situacijama. Posebno je opasno bilo po lijevoj strani gdje se mladi Roko Šindilj nije najbolje snalazio u sudarima s najboljim igračem Dinare Teskerom. Trener Čalić iznenadio je postavivši stopera Stojaka u vrh napada. No u 28. minuti u prvoj pravoj akciji DOŠK je poveo. Ljaljić je gurnuo loptu na desni bok za Pastuovića a ovaj je dodao u peterac Tetli koji je pogodio za 1:0. Na poluvremenu je trener DOŠK-a Bilić obavio dvije izmjene. Ušli su Radeljak i Kurbaša da svojim iskustvom u učvrste zadnji red.

Početak drugog dijela nije mogao krenuti bolje. U 52. minuti Matić i Tetlo su odigrali dupli pas, Tetlo izbija sam pred Milića i rutinski zabija za 2:0. DOŠK je nakon drugog gola imao priliku rješiti potpuno “ubiti” utakmicu jer je Dinara krenula na sve ili ništa. Pastuović dvaput i Roko Matić izbijali su sami pred gol Dinare no nisu najbolje reagirali i prilike su otišle u nepovrat. Kazna je stigla u pet minuta, najprije je u 80. min smanjio Juko da bi u 85. min nakon što je Mihaljević skrivio jedaesterac za konačnih 2:2 zabio Ilić.

Ostaje žal za pobjedom no sad DOŠK-u predstoji mala stanka, što će treneru Biliću omogućiti da momčad još bolje upozna i pripremi za nastavak sezone.

Knin, 27. 02. 2016.
ŽNL Šibensko-kninska

Dinara: Mario Milić, Lovre Amanović, Filip Bogut, Željko Stojak, Marko Amanović, Marin Ukić, Josip Teskera, Josip Sarić, Ivan Ilić, Mario Lučić, Aleksandar Manojlović (još su igrali: Josip Milić, Marko Juko). Trener: Miroslav Čalić.

DOŠK: Bruno Mihaljević, Krešimir Vlaić, Roko Šindilj, Ante Goreta, Josip Ponoš, Ivan Puljić, Ante Ljaljić, Luka Tetlo, Luka Mamić, Ivan Pastuović, Davor Matić (još su igrali: Antonio Radeljak, Ante Kurbaša, Roko Matić, Ivan Lovrić, Ivan Marin). Trener: Tonći Bilić.

Foto: Nino Matić

Foto: Nino Matić

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background