Dojučerašnjem ravnatelju Jošku Zaninoviću – HVALA NA SVEMU!

- 1. svibnja 2018.

Dipl. arheolog i prof. povijesti Joško Zaninović više nije ravnatelj Gradskog muzeja Drniš.
Razriješen je s tog mjesta na vlastiti zahtjev a zbog prelaska na rad u drugu ustanovu.
Rješenje o razrješenju Gradsko vijeće Grada Drniša jednoglasno je prihvatilo a višeg kustosa drniškog muzeja prof. filozofije i povijesti Davora Gaurinu jednoglasno je imenovalo vršiteljem dužnosti ravnatelja počevši od 01. svibnja 2018. godine do imenovanja novog ravnatelja po raspisanom natječaju a najduže na period od godinu dana.

– ‘Imam potrebu zahvaliti se ravnatelju Zaninoviću za sve što je učinio proteklih godina za ovaj grad. Žao mi je što je otišao. Od jedne provincijske ustanove drniški Gradski muzej pozicionirao je visoko na karti muzeja naše zemlje, odradio je čitav niz važnih projekata bitnih za građane, za zajednicu i za Drniš’, kazala je na sjednici Gradskog vijeća Grada Drniša vijećnica Vlatka Duilo ističući neizmjeran doprinos dojučerašnjeg ravnatelja Zaninovića u idejama, u realizaciji projekata, u njegovim kontaktima i ugledu kojeg ima u kulturi i šire.

– ‘Ja također koristim priliku Jošku se zahvaliti na svemu. Vjerujem da njegovih preko 20 godina rada u našem muzeju ostavilo je neizbrisiv trag. Žao mi je što zbog nedostatka financijskih sredstava stalni postav Ivana Meštrovića nije završen u vrijeme dok je on bio ravnatelj. Nadam se da će centar Puljani pri JU NP Krka voditi jednako dobro kao što je vodio naš muzej. Nedostaje nam u Drnišu kadra kakav je on ali život ide dalje. Joško će i dalje sa Gradom Drnišom uvjeren sam surađivati na brojnim projektima’, kazao je gradonačelnik Drniša Josip Begonja.


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian