Dječji vrtić Drniš nastavlja sa radom

- 13. studenoga 2020.

Redovan rad Dječjeg vrtića Drniš u centralnoj zgradi i svim područnim odjeljenjima nastavlja se u ponedjeljak 16.11.2020. godine.

Svi zaposlenici Dječjeg vrtića Drniš obvezni su pridržavati se preporuka i apela Nacionalnog stožera civilne zaštite, Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije te Stožera civilne zaštite Grada Drniša kao i preporuka te protokola Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo po pitanju COVID-19.

Dok uprava Dječjeg vrtića Drniš treba organizirati i provoditi primjenu preporuka HZJZ posebno u pogledu beskontaktnog mjerenja temperature pri ulasku u sve vrtićke objekte zaposlenicima i djeci, uz nadzor obveznog nošenja zaštitnih maski od strane zaposlenika te dezinficiranja ruku i prostorija (na kraju radnog vremena) – navodi se u današnjoj Odluci osnivača – Grada Drniša koju je donio gradonačelnik Josip Begonja.

Ujedno se ističe kako uprava Dječjeg vrtića Drniš treba onemogućiti nepotrebne međusobne kontakte zaposlenika u vrtićkim prostorijama u cilju sprječavanja možebitnog širenja COVID-19 a svaka tri (3) sata nužno je provesti kratkotrajno provjetravanje prostorija do pet (5) minuta u kojima borave djeca.

  • Kreću s radom i novi vrtići 

Dok iz Uprave vrtića putem internet stranice roditelje su izvijestili kako će Područno odjeljenje Gradac, 16. studenog 2020. godine započeti s radom u novom objektu u dužem 9-satnom programu, a 19. studenog 2020. godine započeti će s radom i novi objekt u Područnom odjeljenju Drinovci također u dužem 9-satnom programu.


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background