Davorka Bronić na čelu Općinskog vijeća Općine Promina

- 7. lipnja 2017.

U prostorijama Općinske vijećnice u Oklaju danas je održana 1. konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Promina.
Za predsjednika Općinskog vijeća  po prvi put je izabrana žena – Davorka Bronić dok je za potpredsjednika izabran Zvonko Bare. Nova predsjednica Općinskog vijeća kroz naredne četiri godine nada se dobroj suradnji s ostalim vijećnicima koja će rezultirati boljim životom stanovnika Općine Promina:

{play}images/audio2/Davorka_Bronic.mp3{/play}

Načelnik Općine Promina Tihomir Budanko izrazio je zadovoljstvom izborom Davorke Bronić za predsjednicu Općinskog vijeća:
{play}images/audio2/Budanko1.mp3{/play}
O konkretnim planovima za Općinu Promina u novom mandatu načelnik je kazao:
{play}images/audio2/Budanko2_.mp3{/play}

Na konstituirajućoj sjednici jednoglasno je izabrana i Mandatna komisija: Milena Zelić – predsjednica te članovi: Josip Čulina i Karolina Cota.

U Odbor za izbor i imenovanja izabrani su: Josip Čulina – predsjednik, članovi: Tanja Tošić, Mario Juric, Branko Džaja i Karolina Cota.

Kao dopuna dnevnog reda našle su se dvije točke – Izbor Odbora za proračun i financije u koji su izabrani Nediljka Džepina za predsjednicu te Tanja Tošić i Ana Pandža za članove. Na čelo Odbora za Statut i Poslovnik izabrana je Milena Zelić, dok su za članove izabrani Nediljka Džepina i Mario Juric.

Foto: Radio Drniš

 


MIŠLJENJA ČITATELJA

OSTAVITE ODGOVOR

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian