Dani EU fondova u Drnišu: Pomoćnica ministra Tatjana Huzak ‘Na području Grada Drniša ugovoreno 73,4 milijuna kuna’ (audio)

- 26. veljače 2020.

U Drnišu je održano  informativno – edukativno događanje pod nazivom “Regionalni dani EU fondova”.

Riječ je o događanju koje organizira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije sa svrhom informiranja javnosti o korištenju fondova Europske unije a koje je u Drnišu izazvalo veliko zanimanje. Prijavljeno je preko 150 sudionika.

„Regionalni dani EU fondova“ održali su se do sada u tridesetak hrvatskih gradova,  a održavaju se s ciljem upoznavanja cjelokupne javnosti s mogućnostima financiranja projekata putem EU fondova i pružanja smjernica zainteresiranim pojedincima o tome gdje mogu pronaći potrebne informacije i osnovno znanje, kako bi se odvažili prijaviti svoje projektne ideje i iskoristili sredstva koja su im na raspolaganju.

Događaj je otvorio drniški gradonačelnik Josip Begonja, koji je tom prilikom kazao:

Edukativno – informativni dio započeo je panel raspravom „Razvoj Drniša kroz fondove Europske unije“, a potom su uslijedila stručna predavanja.

Događaj „Regionalni dani EU fondova“ namijenjen je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije.

U Drnišu je boravila i pomoćnica ministra regionalnog razvoja i fondova Europske unije Tatjana Huzak, koja je govoreći o projektima na području Šibensko – kninske županije i Grada Drniša kazala:

 


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background