Čestitka gradonačelnika Josipa Begonje povodom početka nove školske godine

- 7. rujna 2020.

Povodom početka nove školske godine gradonačelnik Drniša Josip Begonja uputio je čestitku svim školarcima, njihovim roditeljima, nastavnicima, profesorima, a u kojoj navodi:

” Drage učenice, učenici, učitelji, nastavnici, profesori i roditelji,

Povodom početka nove školske godine, svim učenicama i učenicima u svoje ime i u ime svojih suradnika upućujem dobre želje i puno uspjeha u radu. Na poseban način želim puno uspjeha i Vašim roditeljima, učiteljima, vjeroučiteljima i profesorima.

Posebnu čestitku povodom dolaska u školske klupe upućujem svim prvašićima koji okreću novu stranicu u svom životu, završavajući dio djetinjstva u kojem su bili predani uglavnom igri, a od danas kreću prema poljima i izvorima odgoja i obrazovanja na kojima će usvajati važne spoznaje za svoju budućnost.

Svi se u ovim vremenima nalazimo i u ne tipičnim okolnostima koje će biti poseban izazov za cijelu našu zajednicu u pogledu pridržavanja preventivnih epidemioloških mjera kako bi prisutnost virusa COVID-19 sveli na moguću manju mjeru. Svoj doprinos ovom cilju moramo dati svi zajedno i na ponaosob. Zato molim Vas djeco, Vaše roditelje te prosvjetne radnike da se krajnje ozbiljno odnosite prema epidemiološkim uputama i savjetima odgovornih osoba.

Skrećem posebnu pozornost učenicima da na putu do škole i natrag imaju mnogo opreza u prometu, zato ovim putem apeliram u svoje ime, ali i u ime svih učenika, nastavnika i roditelja na sve sudionike u prometu za povišen oprez. Posebno molim vozače da poštuju prometna pravila u blizini škola i na pješačkim prijelazima kako bi se izbjegle nesreće. Neka Vam svima bude sretna i uspješna nova školska godina!” – navodi gradonačelnik Drniša Josip Begonja.


Radio Drniš

Sviramo samo najbolje

Current track

Title

Artist

Background
hrCroatian